torsdag 3 juni 2010

Låg nivå.

Ska vi ta en minut och rannsaka oss själva, gärna. Med ett försvar som är lika organiserat som Riedels hönshus och med ett anfallsspel som till och med hade gjort AD-Bayors garderob färglös har vi inte plockat många poäng. Gårdagens insats summerar säsongen ganska så bra, en värdelös första halvlek, en medioker start på andra och bra spel sista tjuga med 1-0 i baken. Det anmärkningsvärda är att vi behöver ett mål i baken för att börja kriga, kämpa och svettas.

Utförliga analyser av matcherna finns att läsa i SMP av Eneztubbe så det ska vi inte gröta ner oss i. Värt att nämna är våra lagfarfars som har försökt ordna med lite aktiviteter för att minska segregationen i truppen. Trots lockelser som 40 bullens, saft och storbildsskärm så valde majoriteten att följa CL-finalen på egen hand. Med facit i hand hade nog en "korv-ätar tävling" gett mer underhållning än själva matchen. Skribenten efterlyser fler sådana här initiativ även om bollen nu ligger hos den yngre generationen då Bullen-temat inte riktigt slog igenom.
Med ett Vm som bankar på porten så borde ett litet evenemang anordnas.

I ett desperat försök att få igång bloggen postar jag det här inlägget och postar en bild på vår ställföreträdande kapten som fick lämna matchen igår för att dsy.